Cad Management

Cad Management

Cadkunde helpt bedrijven met ondersteuning in het optimaliseren van de CAD Software. Bent u op zoek naar een ervaren CAD manager? Dan bent u bij Cadkunde aan het juiste adres.

Wij bieden ruime kennis van Inventor (CAD) en Vault (PDM) software en bekend met een groot aantal ERP systemen waaronder SAP, Isah, Trimergo en Ridder.

Optimaliseren van uw CAD / PDM werkomgeving kan u veel tijd en geld besparen. Bent u op zoek naar een ervaren CAD manager? Dan bent u bij Cadkunde aan het juiste adres.

Den goed opgebouwde CAD werkomgeving begint in de onderste laag van de piramide:

 • Werkomgeving CAD / PDM / ERP
  Het inrichten van deze drie pakketten vormt de fundatie en kwaliteit van alles wat hierna komt. Daarnaast is de koppeling tussen pakketten belangrijk. Handmatig de stuklijst opnieuw invoeren in een ERP systeem is niet meer van deze tijd. Trefwoorden: Templates, settings, styles, materials, PDM & ERP koppeling.
 • Bibliotheken / Standaard onderdelen
  Wanneer de werkomgeving is ingericht is de omgeving nog erg kaal. Engineers hebben basis blokken nodig die voor komen op alle projecten. Denk aan bouten moeren, eigen maakdelen en standaarden
 • Werkwijze en kennis engineers
  Goed gereedschap stelt nog steeds weinig voor als men het gereedschap niet goed gebruikt. In dit stadium is het belangrijk dat engineers de systemen optimaal gaan benutten
 • Standaardiseren en automatiseren
  Met automatiseren van veel voorkomende handelingen door middel van programmeren kan men nog meer uit het pakket halen.
  Standaardiseren is het veranderen van klantspecifieke projecten (ETO) naar modulair opgebouwde intelligente samenstellingen die met een keuze menu op klantwens instelbaar zijn (CTO).

Waar u ook staat in het traject van CAD optimalisatie, er zijn altijd mogelijkheden tot verbetering.


Wilt u tijd besparen en uw foutmarge verlagen?

Neem gerust een vrijblijvend contact met ons op! Samen zoeken wij uit wat voor u de beste oplossing is.

Trots op onze klanten:
Bekijk onze success cases