Referenties

Econvert

Econvert is de snelst groeiende onderneming waar Cadkunde ooit mee heeft samengewerkt. In 2016 werkte er slecht 2 engineers en zij werkten beide met hun eigen templates en settings. Cadkunde werd gevraagd om hier verbetering in aan te brengen.

Werkomgeving CAD / PDM / ERP

Cadkunde begint een verbeterproces altijd met het optimaliseren van de werkomgeving van CAD. Hierbij werd Vault geïntroduceerd en de templates en settings geoptimaliseerd.

Bibliotheken / Standaard onderdelen

De tweede stap is het inrichten van standaard bibliotheken zoals de Content Center, inkooponderdelen en maakdelen. Dit is per bedrijf uniek en kost veel tijd. Echter als de bibliotheken eenmaal goed zijn ingericht bespaart de engineer veel tijd op projecten.

Werkwijze en kennis engineers

De engineers bij Econvert zijn geregeld door Cadkunde bijgeschoold in specifieke onderwerpen zoals gebruik van representations, Vault, content center en dergelijke. Al deze onderwerpen zijn gedocumenteerd en opgeslagen in de Vault.

Programmeren

Handelingen die vaak voorkomen hoor je te automatiseren. Voor Econvert zijn er een aantal handelingen geautomatiseerd waaronder het snel maken van PDF’s, DWG’s en een export van de Bill of Material naar werkvoorbereiding.

Elke knop voert een specifieke handeling uit in enkele seconden waar de engineer anders minuten dan wel uren mee bezig is.

Skeletmodelleren (CTO)

Cadkunde heeft een aantal producten van Econvert gestandaardiseerd middels Skeletmodelleer technieken. De belangrijkste en meest gebruikte is wel de DSULPH Tank. In elk project zijn de aansluitingen op de tank anders qua afmeting en positie. Deze aansluitingen zijn nu eenvoudig in te vullen en zelfs te voorzien van kleur en tekst voor overzichtelijkheid.

DSULPH Tank
Elke aansluiting is aanpasbaar in positie, afmeting, kleur, type, en tekst (voor in de stuklijst)

Bekijk ook deze cases

Oplossingen die wij bieden


Wilt u tijd besparen en uw foutmarge verlagen?

Neem gerust een vrijblijvend contact met ons op! Samen zoeken wij uit wat voor u de beste oplossing is.