Referenties

Tetra Pak

Cadkunde nam actief deel in het standaardisatie team van Tetra Pak in 2012-2015 waarbij onder begeleiding van Philip Sytsma en Nico Friso gewerkt werd aan het inrichten van CAD en PDM werkomgeving.

Droogtoren (Drying Chamber) Configure to order (CTO)

De droogtoren was voor Tetra Ppak arbeidsintensief. Er zijn 3 type droogtorens en een ruime keuze aan diameters en hoogtes. Al deze parameters hebben invloed op de plaatdikte, aantal verstijvingsribben rondom de toren en de instrumentatie. Tevens kon de hoek van het dak en de conus variëren. Het kwam er op neer dat engineering altijd een nieuwe droogtoren ontwierp. Als eerste CTO opdracht was dit een enorme uitdaging.

Source: Tetrapak.com

Inrichten Vault Professional

Onder supervisie van Philip Sytsma en Evert-Jan Nieuwkerk is Tetra Pak in 2014 overgestapt naar Vault Professional. Hierbij vervulde Cadkunde diverse administratieve taken in de Vault, Inventor en Content Center

iLogic training

Cadkunde heeft ilogic geïntroduceerd voor het automatiseren van handelingen zoals het schoonmaken van modellen en tekeningen en controleren op fouten. Nadat de interesse was gewekt heeft Cadkunde training gegeven aan engineers en lead engineers.

Diverse intelligente modellen (voor CTO)

Tetra pak logo cadkunde referentie

Bekijk ook deze cases

Oplossingen die wij bieden


Wilt u tijd besparen en uw foutmarge verlagen?

Neem gerust een vrijblijvend contact met ons op! Samen zoeken wij uit wat voor u de beste oplossing is.