Referenties

Prolyte Group

Voor Prolyte heeft Cadkunde een Circle Truss geautomatiseerd. Prolyte had de rechte truss al gestandaardiseerd, maar de Circle Truss bleef een probleem.

De voorgestelde oplossing was het gebruik van skeletmodelleer technieken en embedded excel. De rest was pure wiskunde. Nu de engineer een Circle Truss kan bouwen in een aantal minuten is er inmiddels al veel tijd bespaart.

Source: Prolyte.com

Demonstratie van het opgeleverde model

Replace Part Script

Grote podia van Prolyte waren lastig om in te laden in Inventor. Men maakte gebruik van shrinkwraps, maar ook deze waren zwaar. Cadkunde werd gevraagd voor een oplossing.

Source: Prolyte.com

Na analyse bleek dat één model wel erg veel detail bevatte. Alle lijnen, surfaces en bodies maken een model. Juist de kleine details zorgen vaak dat een model erg zwaar wordt.

Cadkunde heeft een automatisering script geschreven dat al deze complexe koppelstukken in een samenstelling verving voor een vereenvoudigd model. Deze nieuwe knop in Inventor kunnen de engineers aanklikken voor zij een shrinkwrap maken. Door deze simpele wijziging werd het model al 90% kleiner.

Prolyte Group logo Cdkunde referentie

Bekijk ook deze cases

Oplossingen die wij bieden


Wilt u tijd besparen en uw foutmarge verlagen?

Neem gerust een vrijblijvend contact met ons op! Samen zoeken wij uit wat voor u de beste oplossing is.